Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
9 mai 2013 4 09 /05 /mai /2013 21:11

 

Čas uběhl jako voda a před námi je celá řada evropských koncertů. Po krátké zástávce ve švýcarském Crans-Montana a vystoupení s rockovým symfonickým orchestrem v Clearwater na Floridě, Roger zahrál 7. května  v německém Frankfurtu.


pour-blog-roger.JPG

     The  Awakening - Frankfurt


Koncert se konal ve „vylehčené“ sestavě  (tedy v doprovodu vynikajícího Aarona Mc Donalda), která má své kouzlo a přináší intimnější a často emotivnější atmosféru.


Krásný set list, i když se osobně domnívám, že umístění písně „Give a little bit“ na začátku ji svým způsobem zabíjí. Je to ale jen můj skromný názor...


Měla jsem možnost slyšet na koncertě pořízenou nahrávku písně „The Awakening“, nikdy jsem ji neslyšela v tak jemné a nesmírně procítěné interpretaci. Přiznám se, že se mi slzy tlačily do očí (a nebyla jsem sama).


Stejně jako před čtyřmi lety v Belgii, ji Roger uvedl se slovy " v životě je nesmírně důležité odpustit...Ale bývá mnohem lehčí odpustit druhým než sám sobě."

(S tím osobně nemohu než souhlasit, s jednou výjimkou, je třeba se poučit, abychom neubližovali znovu a znovu, sobě i druhým…)


Roger Hodgson pokračuje v úspěšném získávání nových  fanoušků všude, kde vystupuje. Alespoň o tom svědčí početné komentáře na jeho webové stránce a sociálních sítích.


Ve chvíli kdy píši na blog probíhá vystoupení na džezovém festivalu v rakouském Glenthofu. 

 

 

Frankfurt Set list

07. 05. 2013 

 

Take the long way home

Give a little bit

Lovers in the wind

Breakfast in America

C'est le bon

The more I look

Sister moonshine

Rosie had everything planed

The logical song

********

Child of vision

Lord is it mine

The Awakening

Say goodbye

Don't leave me now

Dreamer

Fool's overture

********

Two of us

School

It's raining again

 


Partager cet article
Repost0

commentaires

Prezentace

  • : blog Rogera Hodgsona : český a slovenský Fan club
  • : Blog určen českým a slovenským fanouškům Rogera Hodgsona, legendárního zpěváka, skladatele, textaře, bývalého člena a duse známe britské skupiny Supertramp. Jeho legendarní hlas je rozpoznatelný mezi miliony. Roger Hodgson pokračuje ve velmi úspěšné solové kariéře a jeho světové turné roku nese příznačný název. Breakfast in Amerika.
  • Contact

Hudba

 

Vyhledávání